Uit meer dan 26 reviews presteren wij:
4.6/5

 

Beoordeel ons!

Wij zijn benieuwd hoe jij onze diensten hebt mogen ervaren.
Laat vandaag nog een review achter op onze website!

Klantervaringen

Wat schrijven onze klanten over ons...

Zwijnsrecht

★★★★☆
Heb Diamant Schilderwerken via een aannemer waar ik niet een hele hoge pet van op had wat betreft communiceren, en had dus ook mijn twijfels over de schilders maar deze mannen verstaan hun vak en het schilderwerk is dan ook perfect afgeleverd. VAKMANSSCHAP GERANDEERD.
Danny

Zijderveld

★★★★★
Blij dat we dit bedrijf hebben ontdekt; betrouwbaar, vakwerk, fijn overleg, snel en super resultaat- strak in de lak!
Yona

Huizen

★★★★★
Mitchel en collega's hebben zeer mooi schilderwerk geleverd. Erg vakkundig de houtrot problemen aangepakt. Mijn oude boerderij zit weer strak in de lak. Plus dat het overleg en contact zeer plezierig verliepen.
Kalff

Gouda

★★★★★
Mitchell en collega hebben in een moordend tempo vakkundig werk afgeleverd! Snel, netjes en betrouwbaar! Chapeau!!
Claudia

Utrecht

★★★★★
Diamant Schilderwerken heb ik gevonden doordat ik Mitchel een andere woning zag schilderen in onze straat. Ik heb hem gevraagd ook onze woning te schilderen. Daar heb ik geen spijt van! Het schilderwerk van de voorkant, achterkant en voordeur is prachtig gedaan. Ik had niet verwacht dat ik zo blij zo zijn met het resultaat. De woning straalt van de lak. Bedankt!
Tim de With

Vakmanschap

★★★★★
Diamant Schilderwerken heb ik op advies van een bekende benaderd. Desondanks, toch altijd weer spannend om met een bedrijf in zee te gaan dat je nog niet kent. Maar dat was nergens voor nodig, ik ben enorm blij met het werk! Mitchell en zijn collega lieten echt goed vakmanschap zien, waren prettig in de omgang en betrouwbaar. Veel tijd werd er gestoken in de voorbereidende werkzaamheden (schoonmaken, schuren) Niks werd afgeraffeld, het hout werd grondig nagelopen en gerepareerd, alles met veel oog voor detail. En goede service, aangezien Mitchell nog wat extra's heeft gedaan binnen de opdracht zonder meerkosten. We zijn erg tevreden over het resultaat! De volgende keer kom ik zeker bij ze terug!
Roger

Diamant beoordelen?

Schrijf hier zelf een review!

Naam
Email
Plaats
Sterren
Beoordeling